Skip navigation MENU

Vakantie Mondello

Mondello is een klein resort aan zee, vlakbij de Siciliaanse hoofdstad Palermo. Mondello is min of meer een buitenwijk van Palermo en tochtjes naar de zee bij Mondello zijn zeer gebruikelijk. Het strand van Mondello is over het algemeen druk, maar er heerst wel een zonnige vakantiesfeer bij Mondello.

Mondello is meer dan alleen een badplaats; het is een centrum van het Siciliaanse leven en de rituelen van de lokale bevolking. De fijne zandstranden en de rijen met kleedcabines trekken niet alleen veel toeristen, maar ook veel lokale jongeren.
De sfeer is beschaafd in Mondello en daarom zijn deze stranden ook prima geschikt voor gezinnen, oudere dames, tienergroepen of jonge stelletjes.

Strandvakantie Mondello

Het strand van Mondello is lang en gebogen en bestaat uit zacht, bleek zand met een schitterende turquoise zee. Een Mondello vakantie is ideaal voor het hele gezin, voor zwemmers en voor degenen die gewoon willen pootje baden in de golven. Er zijn waterfietsen te huur, life-guards die een oogje in het zeil houden op het water, en er heerst over het algemeen een drukke, levendige sfeer.